Buitenschoolse opvang

Kindcentrum Partou verzorgt de buitenschoolse opvang (BSO) voor de zes basisscholen van de vereniging voor PCBO te Rijnsburg.
Partou is een professionele kinderopvangorganisatie met een ruime ervaring op het gebied van buitenschoolse opvang. Het plezier van de kinderen staat voorop. Buitenschoolse opvang is vrije tijd!
Kinderen mogen zelf kiezen met wat en wie ze spelen. Een gevarieerd spel- en speelgoedaanbod zorgt ervoor dat elk kind in zijn behoeftes kan worden voorzien.
Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd: van knutselen, tot kook-, sport- en spelactiviteiten. Alles onder begeleiding van enthousiaste gediplomeerde groepsleiding.

De opvangtijden zijn aangepast aan de schooltijden.
De opvang van de VSO (voorschoolse opvang) voor de kinderen van de Schakel vindt plaats op de Wegwijzer vanaf 6.45 uur. De kinderen worden dan door de medewerkers van de VSO naar school gebracht.
In de middag worden de kleuters opgehaald uit de klas. De kinderen van groep 3 en 4 komen zelfstandig naar het lokaal van de BSO.
Wanneer de kinderen 8 jaar zijn mogen ze overstappen naar de opvang bij BSO de Poel, gevestigd in de Julianaschool. Hier hebben we een 8+ groep waar de activiteiten aangeboden worden op leeftijd. Hierdoor blijft de BSO ook voor de oudere kinderen een leuke beleving.
 
In de vakanties en tijdens vrije dagen kunnen de kinderen de hele dag opgevangen worden, de opvang vindt dan vaak plaats bij De Speelwijzer in basisschool de Wegwijzer. Ook daar zijn de openingstijden van 6.45 tot 18.30 uur. Tijdens studiedagen wordt er op aanvraag opvang aangeboden.
Telefonisch contact kan via 06 - 500 819 87